Política de privacitat

A través d’aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni es cedeixen a tercers.

Per conèixer la nostra política de cookies, utilitzades per a recollir informació dels usuaris, li agraïm llegeixi l’apartat Política de cookies de la nostra pàgina web.

Informació bàsica sobre protecció de dades

A continuació us informem sobre la política de protecció de dades de QUELCOM MÉS.

Qui és el responsable del tractament?

Les dades de caràcter personal que es puguin demanar directament de l’interessat seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a la corresponent activitat de tractament titularitat de QUELCOM MÉS.

Com obtenim les seves dades personals?

Recollim les seves dades personals:

Quan vostè compra directament amb nosaltres un producte.

Amb quina Finalitats tractem les seves dades personals?

Per la seva condició de client tractarem les seves dades per prestar-li el servei sol·licitat i la gestió administrativa i comercial de la nostra cartera de clients.

Durant quant temps conservarem les seves dades ?.

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es recullen i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar de la finalitat, a més dels períodes establerts en la normativa d’arxius i documentació.

A qui comunicarem les seves dades ?.

Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte obligació legal.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, i a retirar el consentiment prestat, davant JORDI CORRETJA TORRENS. 46734400X. C/ Orient 61 Entresol 4ta – 08172 – SANT CUGAT DEL VALLÈS – BARCELONA. O bé dirigir un e-mail a jordicorretja@gmail.com, indicant en l’assumpte “Protecció de dades”, o bé per qualsevol dubte pot trucar al telèfon 659514476.